A Fiatal Liberálisok blogja

A Fiatal Liberálisok blogja

Meguntad, de még nem olvastad rongyosra? Tegyél vele jót!

2014. december 12. - Fiatal Liberálisok

A Fiatal Liberálisok könyvgyűjtést szerveznek, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek számára. A könyvadomány végállomása Beregszász, Kárpátalja. Reményeink szerint több árvaházat is meg tudunk lepni, Karácsonyra.

Sok kárpátaljai magyar él mélyszegénységben, közülük az általunk választott intézmények lakói különösen kilógnak a sorból: szinte semmijük sincs. Tetézi a bajt, hogy az ukrán válság miatt bizonytalanná vált az egész ország helyzete, és ilyenkor sajnos gyakorta előfordul, hogy a kisebbségek lakta területek jobban sérülnek, hiszen a hatalom a „sajátjait” mentené – ha egyáltalán adódik rá lehetősége.

Egy olyan országban, ahol megvalósul az esélyegyenlőség, a kisebbségek jogainak tiszteletben tartása, ez nem történhet meg. Egyelőre a kelet-európai régió nem tart itt. Hozzá kell tennünk: Magyarország sem.

Felelősséget érzünk azok iránt a magyarok iránt, akik most nagy számban úgy várják a szeretet ünnepét, hogy még tűzifára sem telik. Tudjuk, hogy egyetlen ajándékkal nem tehetünk csodát, de ugyanakkor hiszünk abban, hogy a legnehezebb helyzetekben is reményt ad az érzés, hogy valaki törődik velünk. Emiatt döntöttünk úgy, hogy ahol a legnagyobb a szükség, ott próbálunk egy délutánnyi mosolyt csempészni a helyiek arcára.

konyvek.jpgHa Neked is van olyan könyved, amit már meguntál, de még nem olvastad rongyosra, segíts nekünk, hogy segíthessünk! Vigyünk egy csöpp békét egy békétlen országba!

Ha felvennéd velünk a kapcsolatot, itt megteheted: fiatal.liberalisok2014@gmail.com

https://www.facebook.com/fiatalliberalisok

Ha lehetőséged van rá, kérjük, előzetes egyeztetés után, hozd be az adománynak szánt könyveid a 1062. Budapest, Aradi utca 40 szám alá. Köszönjük! Amennyiben akadályoztatva vagy, kérjük, keress minket a fenti elérhetőségeken, és találunk megoldást. 

süti beállítások módosítása